Pop Up College, viikko 2


Pop Up Collegessa on vietetty toinen ja viimeinen viikkomme suunnitellen pop up -kauppaamme. Palaamme tiloihin vasta kaupan avautumista edeltävällä viikolla.

Toisella viikolla laitoimme käytännön asioita eteenpäin ja toteutukseen. Tulostimme kaupan mainosjulisteita ja jaoimme niitä keskustan alueelle. Päätimme jättää osan julisteiden jaosta kaupan avautumista edeltävälle viikolle. Suunnittelimme kaupan pohjapiirustuksen ja maalasimme sekä toimme kalusteet paikan päälle. Jokainen sai oman myyntipöytänsä, jotka koostuvat maalatuista eurolavoista. Oman tuotepöydän somistuksesta jokainen saa tehdä omanlaisensa. Opettelimme myös hieman tuotteiden hintojen laskemista sekä kaupalla käytettävää korttikonelaitetta. Markkinointia varten kehittelimme Facebook-mainoksen, joka julkaistaan avajaisia edeltävällä viikolla.
Pop Up Collegen kautta saimme tehtäväksi kuvata ja julkaista lyhyen videon , joten teimme lyhyen infon tapahtumastamme ja julkaisimme sen Pop Up Collegen Youtube-kanavalle.

Avajaisiin oli kolme viikkoa siitä kun toinen viikkomme Pop Up Collegen tiloissa päättyi. Tällä ajalla suunnittelemme ja valmistamme tuotteita sekä jaamme prosessin etenemiseen liittyviä kuvia Facebook-tapahtuma sivullemme. Vielä on viikko avajaisiin ja loppurutistus on edessä. Odotan jo innolla kaupalle pääsyä ja näkemään asiakkaiden reaktioita ja kuulemaan heidän mielipiteitänsä tuotteistamme.

Kommentit

Suositut tekstit